Mooie salon, waar je hartelijk ontvangen wordt. Anke heeft door haar medische achtergrond heel veel verstand van zaken en staat dan ook voor 300% achter haar behandelingen. Altijd gezellig en ze heeft zeer goede service. Top salon waar ik dan ook graag kom.

Ik wil even wat schrijven over de ervaring die ik heb op mogen doen bij Anke van AB Beautyspot. Haar nieuwe behandeling Plasma Lift leek me wel wat. Mijn lip-plooien boven en onder en mijn neusplooien stoorden mij het meest. Dat werd dus aangepakt. Ik vond de behandeling heel goed te doen. De bovenlip was wat gevoelig. Er ontstonden wat korstjes op die na een klein weekje verdwenen waren. En meteen een ongelofelijk resultaat. Tegelijkertijd kreeg ik een oorlift. Wat was ik blij. Op naar behandeldag 2. Kraaienpootjes. Dit vond ik wel eng maar uiteindelijk was dit nog minder dan de lippen. Heel snel en licht gevoelig. Super goed te doen. Dit resultaat was bij mij niet te geloven. Weg kraaienpootjes. Nu moet ik de plekjes die nog wat rood zijn met creme behandelen. Het uiteindelijke resultaat zie ik na een paar maanden maar nu al helemaal happy. De behandeling, de salon, de gastvrouw Anke, alles is keurig, professioneel, hygiënisch, een absolute aanrader voor iedereen die van rimpels etc. af wil zonder prikken en snijden. Ik zeg…….gun je dit en DOEN!!

De salon is zeer mooi van binnen. Ik werd vriendelijk behandeld, over de lashlifting ben ik heel tevreden. Zeker een aanrader en ik ga met plezier weer terug naar deze salon!

Anke bedankt … Je werk is TOP ! Op nog vele jaren met prachtige nagels !

Zo blij met mijn “nieuwe” nagels. Ik als extreem nagelbijter wilde ook wel eens mooie, representatieve handen. De oplossing……een afspraak bij Anke. Zij gaf mij het vertrouwen dat het zelfs met mijn afgeknaagde nagels nog mogelijk was om er verzorgt uit te zien. Verder is zij heel flexibel in het maken van afspraken en staat er altijd een lekker kopje koffie klaar. Kortom een super meid die de tijd voor je neemt om goed werk af te leveren!