AB Beautyspot - Plasmalift

Wat is plasma techniek?

De behandeling met plasmalift gebeurd zonder snijden/prikken. Huidbehandeling met plasma energie is een techniek waarbij cel vernieuwing gestimuleerd wordt en de huid wordt verstrakt. Er worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte en de huid gestimuleerd word om collageen en elastine aan te maken waardoor er verstrakking ontstaat. Tegelijk wordt cel vernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd in stevigheid en volume. In de regel zijn er, afhankelijk van de conditie van de te behandelen huid, 1 of 2 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Wanneer het gewenst is kunnen meerdere zones in één behandeling plaatsvinden. Het resultaat is direct zichtbaar maar het definitieve resultaat is zichtbaar na drie maanden ivm de werking van de collageen in de huid. Direct na de behandeling is er meestal roodheid te zien en kan er lichte zwelling optreden van het behandelde gebied. Na gemiddeld twee dagen zal deze zwelling slinken en de huid is na zeven tot tien dagen vrij van korstjes

De voordelen van Plasmalift

– Direct resultaat
– Snelle behandeling
– Geen operatie en/of naalden nodig
– Korte herstelperiode
– Geen littekenvorming

Hoe ziet de behandeling eruit

Ongeveer 30 minuten vooraf brengen wij een verdovende crème aan. Tijdens de behandeling wordt er een serie van strategische behandelpunten gekozen voor een optimaal resultaat.
Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken -u kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt duurt een behandeling gemiddeld 5-15 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes. Het is belangrijk om de nieuwe huid goed te beschermen tegen de zon. De plasmaspecialist zal u advies geven over een goede nazorg en evt nacontrole met nabehandeling.

Plasmalift is onder andere geschikt voor:

Heeft u vragen, staat uw probleemgebied er niet bij of is uw interesse gewekt? Dan mag u altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een intake gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Behandeling kraaienpootjes